100 Holdas Major Állatudvar és Vadaskert

Igazán méltó természeti környezetben a Péteri-majori Tangazdaság több mint 100 hektáros területén folyamatosan alakítjuk ki és működtetjük Állatudvarunkat. Itt leginkább változatos házi állatokat mutatunk be itthonról, és a világ más tájairól. A program során rengeteg izgalmas program és személyes megtapasztalás által nyerhetnek életre szóló élményeket a résztvevők.

Emellett a helyi vadásztársaság részvételével egy vadaskertet is berendezünk, ahol a területre jellemző különféle vadakkal találkozhatnak a résztvevők. 

A területen az interaktív programok (állatsimogató, etetés, hagyományőrző íjászat, csacsikocsizás, örömzenélés, közös sütögetés, az egyes évszakokhoz kötődő hagyományőrző alkalmak pl. pogi sütés, szüret, bodzaszörp kóstoló, adventi készület) csoport vezetéssel, büfével és ajándékbolttal várjuk a kiérkezőket. A majorban kiegészítő programként lehetőség nyílik dísz- és fűszernövényeket nézni, gyümölcs- és más fákkal ismerkedni, de traktoros kocsiztatásra és a Soroksári Botanikus Kert értékes növényállományával is megismerkedni.

Scroll to Top